• نیاوران ، خیابان مژده (مقدسی) ، خیابان محمود احمدی زمانی
  • ۹۱۱ ۱۱۱ ۲۸ - ۰۲۱

تزریق فیلر

تزریق فیلر

تزریق فیلر چیست و چه کاربردهایی دارد؟

همه ما انسان ها به صورت فطری زیبایی صورت و چهره خودمان را دوست داریم. اما در اثر افزایش سن، میزان کلاژن سازی در پوست کاهش پیدا می کند و پوست مانند گذشته صاف و یکدست نیست. کاهش کلاژن سازی با کاهش میزان چربی زیر پوست دست به دست هم می دهند تا پوست صاف و یکدست شما، به یک پوست حاوی چین و چروک های مختلف تبدیل شود. در این زمان تزریق فیلر برای رفع مشکلات پوستی، بسیار پرکاربرد خواهد شد. شاید تا به حال در مورد تزریق فیلر شنیده باشید؛ اما در مورد اینکه تزریق کردن فیلر چه کاربردی دارد و عوارض و مراقبت های آن چیست، اطلاعات کافی ندارید. با ما همراه باشید تا در مورد تزریق فیلر و هر آن چیزی که باید در این مورد بدانید، صحبت کنیم.

تزریق فیلر قبل و بعد
تزریق فیلر چیست و چه کاربردهایی دارد؟

تزریق فیلر چه کاربردهایی دارد؟

فیلر از نظر لغوی به معنای پرکننده است. هر نوع ماده ای که بتواند به عنوان پرکننده در زیر پوست مورد استفاده قرار گیرد، با نام فیلر شناخته می شود. به طور کلی، فیلرهایی که برای تزریق در زیر پوست مورد استفاده قرار می گیرند، به دو دسته تقسیم بندی می شوند. اولین نوع فیلر، فیلر طبیعی یا همان چربی است که از دیگر نواحی بدن خارج می شود و به زیر پوست تزریق می شود. اما دومین نوع فیلر، فیلر مصنوعی است که با تنوع زیادی در بازار کشور ایران در کلینیک های پوست و مو به فروش می رود.

فارغ از اینکه از چه نوع فیلری در هنگام تزریق استفاده می شود، تزریق فیلر 4 هدف اصلی را به دنبال دارد که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم. کاربردهای فیلر بر اساس همین 4 هدف تعیین می شوند.

1)   حجم دهی به صورت

یکی از اهداف اصلی تزریق فیلر، حجم دهی به صورت است. گاهی اوقات افراد به دلیل لاغری و کاهش وزن، شاهد لاغری چهره و گونه های خودشان هستند. با تزریق فیلر در نواحی مختلف، می توان این مشکلات را برطرف کرد و صورت را تپل تر و حجیم تر نشان داد.

2)   رفع چین و چروک های پوست

از دیگر کاربردهای تزریق فیلر، رفع چین و چروک های پوست است. با کمک فیلر می توان انواع چین و چروک های ایجاد در ناحیه پیشانی، دور لب و … را برطرف کرد.

3)   رفع ناهنجاری ها و عدم تقارن در چهره

گاهی اوقات افراد به دلیل ژنتیک و یا مشکلات مختلف دیگر، شاهد عدم تقارن اجزای چهره خودشان هستند. با کمک تزریق فیلر به صورت دقیق، می توان این مشکلات را نیز برطرف کرد.

4)   از بین بردن جای جوش و اسکار

جای جوش و اسکار با کمک تزریق فیلر از بین خواهند رفت. در این زمان تزریق فیلر باید به صورت تخصصی و در ناحیه خاصی که جای جوش، اسکار و یا هر ناهنجاری پوستی وجود دارد، انجام شود.

تزریق فیلر کاربردها
تزریق فیلر چه کاربردهایی دارد؟

آشنایی با نواحی تزریق فیلر

به طور کلی، تزریق فیلر می تواند بر اساس اهداف ذکر شده، در نواحی مختلفی از بدن به ویژه صورت انجام گیرد. بسته به شرایط، پزشک بهترین ناحیه را برای تزریق فیلر در نظر می گیرد تا بتوان شاهد زیبایی چهره بود. از جمله نواحی که می توانند با کمک تزریق فیلر زیبایی بیشتری بدست آورند، عبارتند از:

  • زیر چشم: تزریق کردن فیلر زیر چشم با اهداف کاهش گودی و سیاهی زیر چشم و رفع چین و چروک های پوستی
  • لب: تزریق کردن فیلر در لب با هدف بزرگ و برجسته تر کردن لب و کاهش چین و چروک های اطراف لب ها
  • پیشانی: رفع چین و چروک های ناحیه پیشانی و خط ابرو
  • چانه: زاویه سازی چانه و فک برای حفظ زیبایی بیشتر چهره
  • بینی: رفع ناهنجاری های ظاهری بینی با کمک تزریق فیلر و بدون نیاز به جراحی
  • گونه: حجیم تر کردن گونه ها برای چهره های لاغر

عوارض ناشی از تزریق کردن فیلر

تزریق فیلر در زیر پوست، یک روش تهاجمی است که عمدتا عارضه جانبی جدی را به همراه ندارد. البته بروز درد، تورم و قرمزی در ناحیه تزریق طبیعی است و پس از گذشت مدت زمان خاصی از بین می رود اما به هر حال برخی از افراد ممکن است پس از تزریق کردن فیلر شاهد یک سری عوارض جانبی دیگری باشند که شامل حساسیت به ماده تزریقی و بروز واکنش های حساسیت زا می باشند.

نواحی تزریق فیلر
آشنایی با نواحی تزریق فیلر

مدت زمان ماندگاری فیلر چقدر است؟

فیلرهای تزریقی در زیر پوست به سه دسته فیلرهای دائمی، فیلرهای نیمه موقتی و فیلرهای موقتی تقسیم بندی می شوند. هر یک از انواع این فیلرها مدت زمان ماندگاری متفاوتی دارند. از طرفی هر فرد با توجه به واکنش هایی که به فیلرها نشان می دهد، ممکن است شاهد مدت زمان ماندگاری متفاوتی باشد. به همین خاطر، توصیه می کنیم که برای کسب اطلاعات دقیق از زمان ماندگاری فیلر، با پزشک خودتان مشورت کنید.

مراقبت های قبل از تزریق کردن فیلر

در صورتی که نیاز به تزریق فیلر را دارید، بهتر است که قبل از انجام تزریق به یک سری نکات توجه داشته باشید. چرا که در برخی از موارد مصرف داروهای موضعی و یا خوراکی، می تواند با تزریق انواع فیلر تداخل ایجاد کند. از جمله روش های مراقبت قبل از تزریق کردن فیلر عبارتند از:

  • کنترل داروهای مصرفی با پزشک. در صورتی که از داروهای خاص مانند آسپرین و داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنید، بهتر است که قبل از تزریق فیلر با پزشک خود مشورت کنید. چون معمولا توصیه می شود که 1 هفته قبل از تزریق، مصرف این داروها متوقف شود.
  • عدم مصرف الکل و دخانیات. برای کاهش عوارض ناشی از تزریق کردن فیلر، سعی کنید که حداقل 1 الی 2 هفته قبل از تزریق از مصرف الکل و دخانیات خودداری کنید.
  • عدم مصرف کرم های موضعی قبل از تزریق. از کرم های موضعی مانند کرم های جوان کننده پوست و رفع چین و چروک های صورت، استفاده نکنید.

مراقبت های بعد از تزریق کردن فیلر

اگرچه برخی از افراد تصور می کنند که تزریق کردن فیلر، هیچ عارضه ای را به دنبال ندارند. اما اگر به این نکات توجه نداشته باشید، احتمال بروز این عوارض افزایش پیدا خواهد کرد.

  • عدم لمس ناحیه تزریق. بهتر است تا 48 ساعت از لمس ناحیه تزریق خودداری کنید و آن ناحیه را ماساژ ندهید.
  • نداشتن تمرین ورزشی سنگین تا 48 ساعت. تا 48 ساعت پس از تزریق هر نوع فیلری، ورزش های سنگین انجام ندهید.
  • عدم استعمال دخانیات و مصرف الکل. سعی کنید که تا چندین روز از مصرف دخانیات و الکل اجتناب کنید.
ماندگاری فیلر
مدت زمان ماندگاری فیلر

هزینه تزریق فیلر چقدر است؟

هزینه تزریق فیلر بر اساس نوع فیلر تزریقی، کیفیت فیلر و حجم فیلری که در ناحیه زیر پوست تزریق می شود، متفاوت است. بدیهی است که هر چقدر فیلرهای تزریقی باکیفیت تر باشند و طول عمر آن ها نیز بیشتر باشد، هزینه تزریق کردن فیلر نیز افزایش پیدا می کند.

کلینیک زیبایی نیاوران؛ ارائه دهنده انواع خدمات تزریق چربی و فیلر زیر پوست

فارغ از اینکه با چه هدفی قصد تزریق فیلر را دارید، باید به یک کلینیک پوست و مو معتبر مراجعه کنید تا شاهد زیبایی پوست و رفع مشکلات و ناهنجاری های پوستی خودتان باشید. کلینیک زیبایی نیاوران با بهره گیری از یک تیم متخصص، امکان تزریق فیلر را برای تمامی مردم عزیز فراهم کرده است. بنابراین، اگر به دنبال یک کلینیک معتبر جهت تزریق کردن فیلر هستید، می توانید به کلینیک زیبایی نیاوران مراجعه کنید و تمامی خدمات مربوط به تزریق فیلرهای طبیعی (چربی های بدن) و مصنوعی را زیر نظر پزشک دریافت کنید.